zabiegi z botoxem
Ciekawe informacje, nieoczywiste fakty, ale też humor i rozrywka. Porozmawiajmy na luzie i dowiedzmy się czegoś nowego.
- Weridiana_66
zabiegi z botoxem
Post autor: Weridiana_66 »
Witajcie kochani, mam problem. Od dłuższego czasu zmagam się z niechcianymi zmarszczkami na czole, które sprawiają, że wyglądam na zmęczoną i starszą. Próbowałam różnych kremów i naturalnych metod, ale niestety bez większych efektów. Dlatego postanowiłam zwrócić się o pomoc do specjalisty i zdecydować się na zabieg z botoxem na czoło. Czy dzięki temu zabiegowi faktycznie odzyskam młodszy i bardziej wypoczęty wygląd? Dajcie znać, co sądzicie 

Re: zabiegi z botoxem
Post autor: rysiaa »
Właśnie chciałam też podpytać, czy hurtownia medycyny estetycznej Cosmetix - jest może wam znana? Tak się składa, że ja tez chcę otworzyć swój gabinet i teraz zastanawiam się nad tym - gdzie kupić koktajle, stymulatory tkankowe, nici PDO, kosmoceutyki, peelingi, ogólnie praktyczne wyposażenie? Może u nich?
Post autor: agitka »
w moim gabinecie często przeprowadzam zabiegi z użyciem botoksu, zaczęłam botoks kupowac w DOZ bo mają bardzo dobre ceny, a oszczęnosć zawsze się przydaje
Post autor: Klarena »
Jeśli chodzi o botoks, to DOZ ma mnie najlepszą ofertę. Już kilka razy od nich zamawiałam i za każdym razem byłam zadowolona. Cena super i szybko jest do odbioru.