samochód zastępczy

Masz ochotę porozmawiać na temat zupełnie inny i nieodnoszący się do pozostałych działów? Tutaj możesz to zrobić :D
Awatar użytkownika
Roman

samochód zastępczy

Post autor: Roman »

Czy jeśli dostaję samochód zastępczy z warsztatu, to mam jakiś limit kilometrów, które mogę nim zrobić? Czy dostaję to wszystko w umowie, czy nie jest istotne ile zrobię kilometrów byleby go oddać w takim samym stanie, z taką samą ilością paliwa? Zastanawiam się czy mogę na przykład wybrać się nim na weekend w góry, czy raczej nie powinno się tak wykorzystywać takiego samochodu?
laura09

Re: samochód zastępczy

Post autor: laura09 »

Sprawdzałam ostatnio aukcje samochodów flotowych i niestety, ale gdzieniegdzie ceny są takie kosmiczne, że szok. Tak się zastanawiam nad tym, czy nie postawić na dofinansowanie u carefleet.pl , bo słyszałam że raty u nich są mega korzystne. Czy wiecie może coś więcej na ten temat? Czy macie jakieś doświadczenie z nimi?
droka

Re: samochód zastępczy

Post autor: droka »

Jeśli chodzi o samochód zastępczy to jego uzyskanie jak tu https://gdansk4u.pl/samochod-zastepczy-z-oc-sprawcy piszą wcale nie jest jakieś wyjątkowo trudne, wystarczy spełnić określone warunki i można mieć samochód zastępczy bezgotówkowo
ODPOWIEDZ