Dezynfekcja w restauracji
Wątek o biznesie, także tym własnym. Reklamy, zyski, inwestycje, a do tego rady odnośnie prowadzenia firmy i szukania dobrej księgowej
- Daria_60
- Posty: 1
- Rejestracja: 23 wrz 2021, 19:17
Dezynfekcja w restauracji
Kochani, jak według was powinna wyglądać profesjonalna dezynfekcja w gastronomii? Moim zdaniem najważniejsze jest to, żeby korzystać z dobrej jakości preparatów, która faktycznie są skuteczne. Możecie coś jeszcze dodać?
Re: Dezynfekcja w restauracji
Post autor: Łkaszek »
Jak dla mnie bardzo dobrym i praktycznym rozwiązaniem jest to, aby zastosować profesjonalną myjnię parową. Sprawdzają się myjnie parowe Fortador https://fortador.com/pl/strona-glowna/. Dobre rozwiazanie, myjnie, które można stosować bez obaw jako wyposażenie gastronomiczne. Para wodna ma bardzo dobre właściwości dezynfekujące, skutecznie usuwane są wszystkie zabrudzenia, jak również unicestwiane zarazki. Brak stosowania w kuchni mocnej chemii może tylko pomoć, bo przecież to miejsce, gdzie przygotowuje się żywnosć