jak transportować towary za granicę?

Wątek o biznesie, także tym własnym. Reklamy, zyski, inwestycje, a do tego rady odnośnie prowadzenia firmy i szukania dobrej księgowej ;)
Awatar użytkownika
Bruno-92

jak transportować towary za granicę?

Post autor: Bruno-92 »

Cześć wszystkim!
Prowadzę własny biznes i od dłuższego czasu zastanawiam się, jak najlepiej przetransportować moje towary do Anglii. Mam tam klientów, którzy czekają na moje produkty. Przeszukałem już wiele forów i stron internetowych, ale nie znalazłem odpowiedniego rozwiązania.
Zależy mi na tym, aby przewóz był szybki, bezpieczny i przede wszystkim niedrogi. Czy ktoś z Was korzystał z usług firm transportowych oferujących przewóz rzeczy do Anglii? Jeśli tak, to proszę o podzielenie się swoją opinią. Dajcie znać, kogo wybrać ;)
fitek

Re: jak transportować towary za granicę?

Post autor: fitek »

Transport morski to jeden z najstarszych i najskuteczniejszych sposobów przewozu towarów na dużą skalę. Symlog, na stronie https://symlog.eu/spedycja-morska/, oferuje pełne wsparcie w zakresie spedycji morskiej, od przygotowania towaru do transportu po jego dostarczenie do portu docelowego. Firma gwarantuje szybki, bezpieczny i niezawodny przewóz towarów na całym świecie.
ODPOWIEDZ