urządzenia drukujące do firmy - jakie najlepsze?

Wątek o biznesie, także tym własnym. Reklamy, zyski, inwestycje, a do tego rady odnośnie prowadzenia firmy i szukania dobrej księgowej ;)
Awatar użytkownika
Zygmunt1997

urządzenia drukujące do firmy - jakie najlepsze?

Post autor: Zygmunt1997 »

Cześć wszystkim! Mam pewien problem i mam nadzieję, że pomożecie mi go rozwiązać. Otóż, prowadzę małą firmę i potrzebuję urządzenia drukującego, które będzie spełniało moje oczekiwania. Szukam czegoś nie tylko wydajnego, ale też niezawodnego i przede wszystkim ekonomicznego. Zastanawiam się, czy lepszym wyborem będzie drukarka laserowa, czy atramentowa? A może warto zainwestować w kserokopiarkę? Chciałbym, aby urządzenie było wielofunkcyjne, aby mogło drukować, skanować i kopiować. Czy ktoś z Was ma już doświadczenie w użytkowaniu takiego sprzętu? Jakie modele polecacie? Czekam na Wasze sugestie i dziękuję z góry za pomoc!
krokikarz99

Re: urządzenia drukujące do firmy - jakie najlepsze?

Post autor: krokikarz99 »

Korzysta ktoś z drukarek do etykiet w swojej firmie i może polecić konkretny model? Sprawdzam różne modele na https://general-id.pl i nie mogę się zdecydować na konkretny. Chodzi o niedużą drukarkę biurową, liczba etykiet w ciągu dnia to od kilku do kilkunastu.
ODPOWIEDZ