Zdrowie

Ciekawe informacje, nieoczywiste fakty, ale też humor i rozrywka. Porozmawiajmy na luzie i dowiedzmy się czegoś nowego.
pokrytardzą

Zdrowie

Post autor: pokrytardzą »

Moja znajoma od czasu do czasu sprawdza możliwości swojego lekarza, bo ma ciągłe problemy zdrowotne. Ostatnio męczy ją przewlekły katar ropny i wiem, że nie może sobe sama z nim poradzić. Ciekawi mnie, co lekarz jej wskaże i jakie rozwiązania będą dla niej wartościowe. Też się nad tym zastanawiacie?
tomatoaa

Re: Zdrowie

Post autor: tomatoaa »

Czasem mam problem z zapisaniem się do mojego lekarza i mnie to mocno krępuje, dlatego zdecydowałam się na to, by sprawdzić dodatkowe opcje. I jak na razie to tutaj https://primenews.pl/business/2024/07/1 ... cie-minut/ zainteresowała mnie recepta online w kilka minit. Naprawdę to się da ogarnąć?
Aneczka

Post autor: Aneczka »

a unas typowe przedszkolen infekcje, katary, kaszle itp... takie uroki. Apteczka w sezonie musi być koniecznie porządnie uzupełniona bo to nigdy nic nie wiadomo. Ostatnio musiałam kupić nowy inhalator bo stary padł. Zamawiałam na allegro pulmocare z apteo i bardzo fajnie się sprawdza. Cichy i szybki, 4 tryby pracy, maseczki bez zbędnych otworów

rozbieranie laptopa acer
kadon

Post autor: kadon »

Zawsze najważniejsze są badania. Jeśli pojawiają się jakiekolwiek dolegliwości, trzeba działać. Masz badania, to wiesz, co dalej. W PL mamy wyspecjalizowane poradnie, które zajmują się określonymi chorobami. Jedną z nich jest Onkolmed w Wawie. Największym plusem takich miejsc jest kompleksowość leczenia. Nic nie jest odkładane na później, dzieje się, leczenie jest dostosowywane do stanu pacjenta i powinno dawać duży postęp. Właśnie dzięki temu szanse wyjścia na prostą są spore.
joziaa

Post autor: joziaa »

O zdrowie powinny szczególnie zadbać przyszłe mamy, Podstawa to oczywiście badania prenatalne. U nas prawie wszystkie znajome jeżdżą do dr Rozmus-Warcholińskiej. Fakt, ciężko się do niej dostać, ale warto. Uspokaja i wszystko bardzo dokładnie tłumaczy.
ruttka

Post autor: ruttka »

zmagam się z nietrzymaniem moczu po porodzie, jest to dosyć uciążliwe, dobrze, że udało mi się kupić odpowiednie wkładki w DOZ, to bardzo poprawiło mój komfort życia
ODPOWIEDZ