drzwi wejściowe

Urządzanie domu, kupno mieszkania, remont i inne sprawy związane z naszymi czterema kątami. Zajrzyj tu także, jeśli szukasz inspiracji i odpowiedzi na rozmaite pytania.
Awatar użytkownika
Gardomir76

drzwi wejściowe

Post autor: Gardomir76 »

Chciałabym odświeżyć wygląd domu i zastanawiam się nad wymianą drzwi wejściowych. Czy któraś z Was miała podobny dylemat? Jakie drzwi wybrałyście - nowoczesne czy bardziej tradycyjne? Może podzielicie się zdjęciami? Na co zwrócić uwagę przy wyborze drzwi wejściowych? Czy materiał ma duże znaczenie (drewno, PVC, aluminium)? Jestem pewna że pomożecie podjąć mi decyzję :)
Adam625

Re: drzwi wejściowe

Post autor: Adam625 »

Jakiś czas temu remontowałem moje mieszkanie i wiele wyposażenia, w tym m.in. drzwi zewnętrzne poznań zakupiłem w sklepie Zip-Floors, gdzie uzyskałem ogromną pomoc. Jakie Wy macie zdanie na temat oferty tego sklepu?
Elleonora

Re: drzwi wejściowe

Post autor: Elleonora »

Ja postawiłam na drzwi stalowe KMT Supertherm 90 i to był dobry wybór. gdyż drzwi zapewniają bezpieczeństwo, komfort termiczny i akustyczny, Są proste w montażu i użytkowaniu, antykorozyjne, antywłamaniowe. Ważne jest to, że ich ud-0,78, mają wypełnienie pianą pur oraz grubość skrzydła 90 mm. Ja akurat mam grafitowe, ale wybór kolorystyczny jest dość duży
ODPOWIEDZ