Gotowanie na ognisku
Urządzanie domu, kupno mieszkania, remont i inne sprawy związane z naszymi czterema kątami. Zajrzyj tu także, jeśli szukasz inspiracji i odpowiedzi na rozmaite pytania.
- tybilla
Gotowanie na ognisku
Czy ktoś z Was lubi gotować na ognisku? Powiem szczerze, że we wrześniu, październiku nie wyobrażam sobie, że przynajmniej kilka razy nie robimy obiadu właśnie w ten sposób. Uwielbiam zapach jesieni i ogniska, i tego jedzenia z ogniska. Latem grill oczywiście, ale jesienią musi być jedzenie z kociołka żeliwnego prosto z ognia. Próbowaliście kiedyś?
Re: Gotowanie na ognisku
Post autor: nathaa »
Fajnie brzmi, ja też uwielbiam gotować i odkrywać nowe możliwości... Ja teraz znalazłam
ciekawy przepis na pancakes z syropem klonowy i tak sobie myślę, że go wypróbuję. Nie ma jak to coś dla prawdziwych łasuchów.
ciekawy przepis na pancakes z syropem klonowy i tak sobie myślę, że go wypróbuję. Nie ma jak to coś dla prawdziwych łasuchów.
Re: Gotowanie na ognisku
Post autor: kindziaa »
Grunt to mieć na czym pracować... Dlatego warto też sięgnąć tutaj po produkty takie , jakie oferuje Elhandel. Tam każdy fan nie tylko gotowania, a również pieczenia znajdzie coś dla siebie... Ja przykładowo chcę kupić płatki czekoladowe do ciast.