Inteligentny Dom
Urządzanie domu, kupno mieszkania, remont i inne sprawy związane z naszymi czterema kątami. Zajrzyj tu także, jeśli szukasz inspiracji i odpowiedzi na rozmaite pytania.
- janina61
Inteligentny Dom
Zainteresowało mnie ostatnio takie rozwiązanie jak Inteligentny Dom - macie może takie rozwiązania w swoim domu? Chodzi o możliwość sterowania różnymi instalacjami z poziomu aplikacji w telefonie. Jaką firmę zajmującą się montażem takich rozwiązań możecie polecić?
Re: Inteligentny Dom
Post autor: qwe »
Wiem, co to jest. Te czujniki i ramiona znacznie ułatwiają życie, ale nie wiem, czy bym czasem nie zapominała, że drzwi mogą się na przykład same zamykać, a okna zaszraniać. No, ale nie mam czegoś takiego, to nie wiem. Wiem za to, że na przykład klamki do drzwi wewnętrznych muszę wymienić. Gdzie je kupię?janina61 pisze: ↑18 lis 2021, 6:55 Zainteresowało mnie ostatnio takie rozwiązanie jak Inteligentny Dom - macie może takie rozwiązania w swoim domu? Chodzi o możliwość sterowania różnymi instalacjami z poziomu aplikacji w telefonie. Jaką firmę zajmującą się montażem takich rozwiązań możecie polecić?