Jakie noże, garnki, szklanki, kubki kupiliście do swoich kuchni? Możecie pokazać mi co wybraliście? Jakie kubki są naprawdę fajne i niezbyt małe, takie idealne na kawę z przyjaciółką, żeby zdążyć trochę poplotkować zanim kawa się skończy? Nie wiem też na jaki czajnik się zdecydować, czy taki na płytę indukcyjną czy jednak elektryczny. Naprawdę potrzebuję inspiracji. Pomożecie mi w tym?
klimatyzatory przenośne split
wyposażenie kuchni
Urządzanie domu, kupno mieszkania, remont i inne sprawy związane z naszymi czterema kątami. Zajrzyj tu także, jeśli szukasz inspiracji i odpowiedzi na rozmaite pytania.
- walentyna88
Re: wyposażenie kuchni
Post autor: Sławomir »
Jeżeli chodzi o mnie, to moja ulubiona kawę oraz potrzebne mi akcesoria zamawiam w moim ulubionym sklepie internetowym Coffee-Mat, gdzie w ofercie znajdziecie m.in. kawa do dripa . Co Wy sądzicie o ofercie tego sklepu?
Post autor: Gość »
a jakie sprzety agd polecacie? czeka nas remont i wymiana, wiec szukam sprawdzonych opinii na ten temat. chetnie sie dowiem co sie wam sprawdza i z czego jestescie zadowoleni
Post autor: majuczka »
Zdecydowanie polecam zmywarki od Beko. Moja siostra kupiła https://www.mediaexpert.pl/agd/zmywarki ... dfs26123aq i jest mega zadowolona – cicha, energooszczędna, a do tego bardzo ładnie wkomponowała się w nowoczesny wystrój kuchni. Świetna opcja!