zarządca nieruchomości
Lubisz majsterkować i samodzielnie naprawiać różne sprzęty w domu? Może potrzebujesz wskazówki? Napisz, służymy pomocą!
zarządca nieruchomości
Post autor: Gość »
Szukam zarządcy nieruchomości, który będzie w stanie pomóc mi zarządzać zarówno moimi mieszkaniami, jak i biurami, w pełnym zakresie: wynajem, naprawy, obsługa najemców. Kogo możecie polecić? Zależy mi na kimś, kto ma doświadczenie i rzetelnie podchodzi do swoich obowiązków.
Re: zarządca nieruchomości
Post autor: dawidowski »
Jeśli szukasz kogoś, kto ogarnie wszystko – od mieszkań po biura – to polecam rzucić okiem na Per Modum https://www.per-modum.pl/o-firmie.htm . Kilka osób, z którymi rozmawiałem, korzystało z ich usług i byli bardzo zadowoleni. Podobno podchodzą do sprawy kompleksowo: zajmują się wynajmem, technicznymi naprawami i bieżącą obsługą najemców. Są znani z tego, że nie zostawiają właścicieli samych z problemami, tylko faktycznie dbają o nieruchomość.
Re: zarządca nieruchomości
Post autor: samantanowa »
Jestem zwolenniczką porównywania kosztów, zanim wejdę w jakiś zakup. To dla mnie zdecydowanie dobry kierunek, dlatego też zastanawiam się, która inwestycja w nieruchomości pod wynajem będzie dla mnie dobra. Czy powinnam iść w mieszkanie, czy jednak dom? Może też się w tym orientujecie?