jakie świece do auta?

Wątek dla automaniaków i tych, którzy chcą znaleźć odpowiedzi na pytania dotyczące swojego pojazdu. Polecamy części i mechaników.
Awatar użytkownika
Anastazy

jakie świece do auta?

Post autor: Anastazy »

Cześć wam! Potrzebuję pomocy, ponieważ nie wiem, na jakie świece do auta się zdecydować. Przeglądałem wiele stron internetowych i wydaje się, że świece Denso są najlepszym wyborem. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z tymi świecami? Czy są one wystarczająco trwałe i wytrzymałe?
Bardzo bym prosił o jakieś porady i wskazówki, ponieważ chcę mieć pewność, że wybieram odpowiednie świece do mojego samochodu.
Dziękuję za wszelkie informacje i porady. :D

przyjmowanie magnezu skutki uboczne
adam.plawecki

Re: jakie świece do auta?

Post autor: adam.plawecki »

Możecie sobie sprawdzić stronę https://osk-tempo.pl/a/ , na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej szkoły nauki jazdy OSK Tempo. Jest to szkoła nauki jazdy, z której usług sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony z uzyskanej pomocy.
Kamil Pastuszek

Re: jakie świece do auta?

Post autor: Kamil Pastuszek »

Muszę wymienić świece zapłonowe w swoim aucie i zastanawiam się, czy warto poczekać do Black Friday, żeby znaleźć je w lepszej cenie. Wiem, że w wielu sklepach motoryzacyjnych są wtedy promocje, ale nie jestem pewien, czy świece będą wśród przecenionych produktów. Może ktoś już kiedyś korzystał z takich ofert. Czy możecie polecić konkretne marki, które dobrze się sprawdzają (np. Bosch, NGK, Denso)? A może wiecie, gdzie najlepiej szukać – w Inter Cars, Motointegrator czy na Allegro? Myślę, że przy okazji Black Friday 2024 mogę też dorzucić inne części eksploatacyjne, jeśli będą przeceny.

play bezpieczny internet
ODPOWIEDZ