Plany na wakacje
Na luzie, czyli rozmowy o wszystkim i o niczym. Dzielimy się ciekawymi spostrzeżeniami, żartami, śmiejemy się i poznajemy.
- Beatrycze62
Plany na wakacje
Post autor: Beatrycze62 »
Macie już jakieś plany na przyszłoroczne wakacje? Szczerze powiem, że ja obiecałam sobie nie planować wakacji z tak dużym wyprzedzeniem, bo już dwukrotnie pandemia pokrzyżowała mi plany wyjazdowe. No ale co zrobić, takie czasy. Dlatego mam kilka wariantów, na pewno chcę pojechać w Bieszczady, wiem, że biuro podróży Bak-Travel organizuje w okolicy bardzo fajne, jednodniowe wycieczki, więc mam nadzieję skorzystać z ich usług 

Re: Plany na wakacje
Post autor: Beata79 »
Wielu moich znajomych o wakacjach myśli dopiero na miesiąc przed wyjazdem, ja jednak już planuję gdzie będziemy je spędzać. Ostatnio na myśl przyszły mi Wyspy Kanaryjskie i po wspólnej rozmowie z mężem uznaliśmy, że będzie to ciekawy wypad. Na stronie https://wakacjenatenerife.pl/wakacje-na ... st-minute/ znaleźliśmy fajny apartament dla dwojga blisko plaży i na dodatek jest też sporo miejsc do zwiedzenia, a akurat lubimy aktywnie spędzać wakacyjny czas. W Polsce zwiedziliśmy już praktycznie wszystko, więc czas teraz na inne horyzonty.