Pomysł na własny biznes

Na luzie, czyli rozmowy o wszystkim i o niczym. Dzielimy się ciekawymi spostrzeżeniami, żartami, śmiejemy się i poznajemy.
Awatar użytkownika
Halszka1999

Pomysł na własny biznes

Post autor: Halszka1999 »

Zastanawiam się od jakiegoś czasu nad otwarciem własnego biznesu. Kilka pomysłów chodzi mi po głowie, ale szczerze mówiąc nie wiem na co się zdecydować i trochę zżera mnie stres, nie da się ukryć :) Ktoś z Was ostatnio otwierał własną działalność, od czego trzeba zacząć? Chyba zdecyduję się otworzyć butik z odzieżą damską.
zolza

Re: Pomysł na własny biznes

Post autor: zolza »

Grunt też wybrać materiały do naszej pracy, które przyspieszyć niektóre działa, czy też poprawić ich jakość. Jak chodzi o mnie to teraz planuję tutaj Ataszek zaopatrzyć się specjalistyczne kleje polimarowe i inne, a mają tam całkiem spory wybór - także super. Przydadzą mi się do łączenia różnych powierzchni i jednocześnie
michall33

Re: Pomysł na własny biznes

Post autor: michall33 »

W dzisiejszych czasach biznes online jest najbardziej opłacalną opcją. Utworzenie sklepu internetowego nie jest skomplikowane, ale wymaga pewnej wiedzy i umiejętności. Zachęcam do odwiedzenia strony https://www.powiatsuski24.pl/polecamy/w ... zaczac/uk4 , gdzie można znaleźć więcej informacji na ten temat. Im więcej udogodnień oferuje strona, tym lepiej. Bezpieczne płatności online są oczywiście niezbędnym elementem.
ODPOWIEDZ