Opinie Biuro Podatkowe-Doradca Podatkowy Leszek Bukowski Kraków
W tym miejscu wymieniamy się spostrzeżeniami na temat firm z najróżniejszych branż. Chcesz się o kimś czegoś dowiedzieć? Zapytaj, pomożemy.
-
Cezaria
Opinie Biuro Podatkowe-Doradca Podatkowy Leszek Bukowski Kraków
Post autor: Cezaria »
Cześć, czy macie jakieś opinie na temat firmy...
-
chacman14
Re: Opinie Biuro Podatkowe-Doradca Podatkowy Leszek Bukowski Kraków
Post autor: chacman14 »
Ja polecam doradca podatkowy Warszawa to oferta kancelarii adwokackiej z Warszawy która zajmuje się także doradztwem podatkowym. To wykfalifikowani specjaliści którzy bardzo profesjonalnie podchodzą do każdego klienta.
-
dotcom
Post autor: dotcom »
Lubię pracować na siebie, ale te rozliczenia podatkowe to mnie po prostu wykańczają. Powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie mieć w rozliczeniach jakiś błędów. Dlatego chętnie powiem, że tutaj kancelaria prawno podatkowa Warszawa macie naprawdę interesujące rozwiązania i myślę, że to będzie dla Was dobrą nauką.
-
Róża
Post autor: Róża »
Rezydencja podatkowa to termin, który określa, w którym kraju dana osoba powinna rozliczać swoje zobowiązania podatkowe. Jest to zwykle związane z miejscem zamieszkania oraz centrum interesów życiowych, co oznacza, że może obejmować także inne powiązania ekonomiczne. Na stronie https://www.kobietyebiznesu.pl/rezydenc ... we-zasady/ znajdują się szczegółowe informacje o tym, jak ustalana jest rezydencja w różnych krajach. Dla osób, które mieszkają w kilku państwach, takie informacje są kluczowe.
Przejdź do