jaki pulmonolog na konsultację?

Masz ochotę porozmawiać na temat zupełnie inny i nieodnoszący się do pozostałych działów? Tutaj możesz to zrobić :D
Awatar użytkownika
cieslawa_75

jaki pulmonolog na konsultację?

Post autor: cieslawa_75 »

Hejka, szukam pomocy w znalezieniu dobrego pulmonologa na konsultację. Mam pewien problem z układem oddechowym i chciałabym znaleźć specjalistę, który pomoże mi go rozwiązać. Mam nadzieję, że ktoś z Was będzie w stanie polecić mi dobrego lekarza, który jest kompetentny i empatyczny. Zależy mi na tym, aby znaleźć kogoś ze Śląska, kto będzie umieć słuchać i zrozumieć moje problemy. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i rady. Trzymajcie kciuki za mnie! :)
Awatar użytkownika
Tomislawa93

Re: jaki pulmonolog na konsultację?

Post autor: Tomislawa93 »

Cześć! Z przyjemnością pomogę Ci w znalezieniu pulmonologa w Zabrzu. Polecam Ci skorzystać z wyszukiwarki internetowej, gdzie możesz znaleźć listę specjalistów z Twojego regionu. Możesz również poprosić o rekomendację swojego lekarza rodzinnego lub znajomych. Pamiętaj, że ważne jest, aby wybrać lekarza, z którym będziesz czuć się komfortowo i zaufasz mu w rozwiązywaniu Twoich problemów. Trzymam kciuki za szybkie znalezienie odpowiedniego specjalisty! 😊

gg do pobrania na androida
ODPOWIEDZ